Graszodenkwekerij Steenbergen Graszoden

Graszoden Vinkel
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Vinkelsestraat 74 Kaart
Plaats
5383 KM  Route Vinkel
Telefoon
0412 450 045
Fax
0412 450 047
E-Mail
info@steenbergengraszoden.nl
Twitter
@Grasdokter
Facebook
Grasdokter
Website
Reservations
www.grasdokter.blogspot.com
Menu
www.grasdokter.nl
Order
www.grasdoktershop.nl

Informatie

Steenbergen Graszoden in Vinkel is gespecialiseerd in het telen, kweken, onderhouden en aanleggen van graszoden. De graszoden worden zonder netten gekweekt en hebben sterke gezonde wortels. Steenbergen Graszoden biedt een compleet pakket aan van producten en diensten voor het leggen en het onderhoud van uw gazon. In onze winkel kunt u terecht voor bemesting en producten voor het gazon. Daarnaast verhuren en verkopen wij ook diverse machine’s om de aanleg en het onderhoud van uw gazon te vergemakkelijken. Graszoden en aanverwante producten voor zowel Particulieren, bedrijven als instellingen Dagelijks geopend, ook sávonds. Graszoden worden dagelijks vers gesneden. Graszoden kunnen tot een dag voor levering besteld worden via telefoon of per mail. Steenbergen Graszoden is lid van de Nederlandse vereniging van graszodenkwekers. Steenbergen Graszoden heeft de ZLTO initiatiefprijs en oorkonde groen bedrijf van de maand Provincie Noord Brabant in ontvangst mogen nemen. Steenbergen Graszoden staat voor een duurzaam, gezond en sterk product. In het kweken van de graszoden wordt hier dagelijks rekening mee gehouden zowel wat betreft het onderhoud van de graszoden, de bewerking van de grond als de voeding voor het gewas. Onze graszoden hebben hierdoor een zeer goede weerstand en erg sterk wortelstelsel. Steenbergen Graszoden stelt de bemesting voor het telen van de graszoden zorgvuldig zelf samen. Zo heeft het gazon altijd de juiste voeding op de juiste tijd. Deze bemesting is ook verkrijgbaar in klein verpakkingen voor úw gazon in de winkel aan de Vinkelsestraat 74 te Vinkel Noord Brabant. Steenbergen Graszoden in Vinkel heeft daarnaast haar klanten in een hoog vaandel staan. U kunt altijd terecht voor advies en tips voor het onderhoud van uw gazon. Steenbergen Graszoden wenst iedereen een natuurlijk mooi gezond en groen gazon

Graszodenkwekerij Steenbergen Graszoden is gevestigd op Vinkelsestraat 74 . Het volgende wordt aangeboden: Graszoden In Vinkel zijn er 2 andere Graszoden. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bezorgservice, Gratis offerte, Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen, Online afspraak maken, Online reserveren, Bedrijven, Particulieren, Ja, gratis advies en onderhoudsschema, nieuwsbrief, advies, bemesting, compost, container transport, gereedschap, graszaden, graszoden, maaien, ondersteuning, verhuur machines, aanleg, onderhoud en advies, graszaad, verticuteermachine, lossnijden grasmat, verhuur verticuteermachine, onkruidbestrijding, bayer, wolf garden, verhuur gazon wals, instellingen, sportverenigingen, onderhoud sportvelden, webshop,advies,tuin,graszoden,gazon,grasdokter, dcm,npk,organisch, grasdokter, tuin, hoveniers, tuincentra, bestratingsbedrijven, gemeente, grasschaar, bemestingsadvies, gratis tips gazononderhoud, kunstmeststrooier, webshop, wals, organische bemesting, aannemer, dcm.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Graszodenkwekerij Steenbergen Graszoden

Give stars

Openingstijden

Graszoden-bestellingen kunnen op afspraak dagelijks afgehaald worden, Bel uw bestelling door op 0412-450045. Tijdens vakantieperiode alleen op zaterdagmorgen bestellingen afhalen!!

Betalingsmogelijkheden

Cash , Invoice

Bios

Products And Services

Categorieën

Graszoden
0412450045 0412-450-045 +31412450045 0651348683 06-51348683 +31651348683

Kaart Vinkelsestraat 74

Loading map...